april 2021

GWA verhuist
8000 kilo het IJ over

Wanneer is het?

Vanaf 7 april 2021

Oud:
Molukkenstraat 200
1098 TW Amsterdam

Nieuw:
NDSM plein 27
1033 WC Amsterdam
06 20 33 88 81

contact@grafischewerkplaatsamsterdam.nl

Open: woensdag tot en met zaterdag

 

GWA is verhuisd! Na 17 jaar moest de werkplaats in Oost plaats maken voor winkels. In enkele dagen verplaatsten we de hele inboedel het IJ over, naar het terrein van NDSM in Amsterdam Noord. Zie hier het verslag van AT5… Tijd voor nieuw avontuur op ruig terrein. Vanaf half april hopen we in Noord volledig operabel te zijn. Voor alle Oosterlingen: We missen jullie nu al. Maar GWA zal gelukkig nog regelmatig opduiken met de mobiele drukpersen… 

Het nieuwe adres van GWA Grafische Werkplaats Amsterdam is NDSM plein 27, in de grote NDSM loods waar ook de Kunststad zich bevindt. We noemen ons GWA | NDSM PRINT: we zijn expliciet een onderdeel van het geweldige aanbod op de oude scheepswerf. Naast ons zit NDSM Theater, NDSM Cafe, en tegenover ons NDSM Treehouse – een kleine stad aan ateliers.

Nieuw bij GWA is de zeefdruk-carroussel. Daarmee zijn we in staat kleine oplages t-shirts en tasjes te drukken, en mini-workshops te organiseren. Wil je samenwerken met de werkplaats? Gebruik maken van de persen? Of een educatie-programma voorstellen? Welkom!