11 januari 2019

Introduction Letterpress

Wanneer is het/when is it

Date
vrijdag 11 januari / january 11

(nieuwe data worden per maand aangekondigd)

Tijd
10.00 – 17.00

Kosten inclusief materiaal/materials included
1 person € 150,00
2 persons € 125,00 pp
3 persons € 100,00 pp

Max Participants 3

Eéndags-workshops | English Below

Op onregelmatige basis biedt GWA één-dags-workshops letterpress aan. De basis van letterzetten/drukken met loden en houten letters op de verschillende persen die de werkplaats rijk is. Zeer geschikt voor vormgevers en beeldend kunstenaars, die enige ervaring hebben met ontwerpen. Maar ook voor beginners, die meer willen weten van de basis van typografie en drukken. Zelf een datum prikken? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden in de agenda. Beschikbare dagen zijn woensdag, donderdag en vrijdag.

Maximaal aantal deelnemers is drie personen, zodat de aandacht voor iedere deelnemer optimaal is. Tijdens deze dagen is de werkplaats gewoon open. Het kan dus zijn dat er ook andere kunstenaars/vormgevers aan het werk zijn, wat inspirerend werkt – beide kanten op!

Disclaimer: Deze workshops zijn niet te vergelijken met de cursussen van 6 avonden. Het is dan ook niet mogelijk om na afloop van deze workshop met een strippenkaart de werkplaats te gebruiken. Daartoe dien je een intensievere (avond)cursus te volgen.

Every now and then GWA offers one-day-workshops letterpress. The basics of typesetting with metaltype and wood, using the different proofpresses. Suitable for graphic designers, visual artists and anyone with experience in design. We allow a maximum of three persons a day, to give you a maximum of attention. Feel free to propose a date, and we will check the agenda!

During these workshops the lab is open. That means it is possible that other designers/artists are working too, which often works inspiring to both parties.

Disclaimer: these short workshops are in no way comparable to the intensive evening or weekend-courses. Therefore it is not possible to use the workshop independently after this with a so-called strippenkaart.