26 oktober

Open
Plein

Wanneer is het?

Zaterdag 26 oktober

11.00 – 18.00

Gratis toegang/deelname

GWA Grafische Werkplaats Amsterdam bestaat 15 jaar en viert dat met een weekend vol activiteiten. Dat begint tijdens 24hOost met een feest op het best bewaarde plein van Oost. Op 26 oktober zetten alle bewoners van Molukkenstraat 200 de deuren wagenwijd open: Kom naar de expositie, maak muziek, kom sporten, proef een hapje en druk een poster!

Het pleintje ‘naast de Praxis’ biedt meer dan je denkt. In de muziekstudio van Voices on Stage kun je muziekles krijgen, repeteren en opnemen. Bij de sportschool van Smart Fit word je fit op je eigen manier, in je eigen tempo. GWA biedt grafische cursussen op het ambachtelijke vlak voor iedereen, van jong tot oud. En de Albert Heijn is een van de grootste van de buurt, met een speciale pick-up service voor wie online wil winkelen.

Op zaterdag de 26e is iedereen welkom! Er is een proeverij, een jamsessie, je kan de hele dag gratis sporten en bij GWA mag je een poster drukken op een van de proefpersen van de werkplaats.

Op zondag 27 oktober gaat GWA nog even door met feesten. De expositie is open, en in de middag drukken we met onze houten letters op t-shirts en tassen. Bovendien presenteren we om 16 uur officieel een nieuwe pers, en een speciale publicatie over 15 jaar GWA.

Welkom aan Molukkenstraat 200! Toegang en deelname zijn gratis.