Veel gestelde vragen

De meest gestelde vraag die we krijgen: waarom heb ik jullie niet eerder ontdekt? Waarschijnlijk omdat de werkplaats behoorlijk goed verstopt zit. Maar in plaats van daar moeilijk over te doen, hebben we besloten dat we een Goed Bewaard Geheim zijn.

Staat je vraag hier niet bij? Bel ons dan op, op 020 4651841, of mail ons. Of kom langs. Graag tot ziens in de werkplaats!

naar-beneden

• I don't speak Dutch. Can I join the courses?

Sure! All our teachers speak English. And for all other questions, please don’t hesistate to contact us. We are working on an English page on this website, getting there!

• Is GWA een drukkerij?

GWA is een werkplaats. We bieden de faciliteiten en de hulp om zelf drukwerk te maken. Geen tijd om het zelf te doen? In opdracht werken doen we op voorwaarde dat je tenminste één keer aanwezig bent geweest. Om te zien hoe het werkt, om de kleur goed te keuren en om het verhaal door te kunnen vertellen. Want dat is de missie van GWA: het grafisch erfgoed draaiend en in leven houden. Bovendien wordt daarmee je kaartje in één klap een heel bijzonder kaartje.

• Hoe kan ik gebruik maken van de werkplaats?

Na het volgen van een van de cursussen kun je met een strippenkaart komen werken. Zie ook ‘werkplaats’. 

• Ik heb heel veel ervaring. Moet ik dan alsnog een cursus volgen?

Het belangrijkste is dat je onze werkplaats leert kennen tijdens een cursus. Elke deelnemer kan op elk gewenst niveau werken, omdat de groepen heel klein zijn. Geen tijd voor een cursus? Maak dan een afspraak met een van onze beheerders. Een oplossing is nooit ver weg bij GWA.

• Komen jullie ook op lokatie?

Ja! GWA on the Road komt met een klein drukpersje graag drukken op je feest, evenement, school, beurs of in je winkel. Neem contact op met de coordinator. 

• Kan ik mijn auto kwijt bij GWA?

Bij GWA kun je gratis parkeren.

• Kan ik bij GWA ook zeefdrukken?

GWA heeft hoog- en diepdruk. Letters, polymeer, lino en etsen. Voor zeefdruk verwijzen we je graag naar AGA LAB.

• Ik ben zwanger, is het gevaarlijk?

Het is niet gevaarlijk om in de werkplaats te werken, ook niet als je zwanger bent. Wees te allen tijde voorzichtig. GWA werkt zo milieu-vriendelijk mogelijk. We hebben wel handschoenen, als je dat prettiger vindt om mee te werken.