Kinderen

Kinderfeestje

Heb je ook zo’n kind dat het heerlijk vindt om te knutselen? En zoek je naar een originele invulling voor een verjaardagsfeestje? Welkom bij GWA.

Wanneer is het?
Een kinderfeestje kan in overleg gepland worden. Bijvoorbeeld op woensdagmiddag of een zaterdag.

Tijden: een feestje duurt bij GWA 2 tot 2,5 uur

Kosten: 90,00 + 12,50 per kind. Dat is inclusief materiaal, limonade, snoep.

Maximaal aantal kinderen: 12

Waar is het? In de grote Scheepsbouwloods op de NDSM werf in Noord. Daar kun je na afloop of tussendoor ook fijn even rondrennen.

Ons docententeam heeft ervaring in het verzorgen van leuke middagen voor kinderen vanaf 8 jaar. In overleg met jou en je kind bedenken we een thema, en aan de hand daarvan maken we posters of boekjes (NDSM). Kinderen draaien zelf aan de persen, maken lino’s, werken met houten en loden letters… We werken in ontwerpteams, maar uiteindelijk heeft ieder kind een eigen poster om mee naar huis te nemen. Let op: de inkt is niet meteen droog, dus het werk kan pas de volgende dag opgehaald worden.

Extra leuk: wie wil mag van te voren op een woensdag- of maandagmiddag zijn of haar eigen uitnodiging komen drukken. Een kaart met je naam en de datum, bijvoorbeeld. Dan weet je al een beetje hoe het werkt, en kun je vast ideeen opdoen.

 

Jasmijn (9): “Dit was dus echt het leukste kinderfeestje ooit. Vooral dat met die letters was superleuk!”

Cor (vader): “Knap hoor, 12 meiden twee en een half uur bezig houden. En wat vonden ze het geweldig. Een aanrader!”