Steun de werkplaats

Doneer in 2021

Update: GWA moest in het voorjaar van 2021 de lokatie aan de Molukkenstraat verlaten, en verhuisde vol goede zin naar het NDSM terrein in Noord! En omdat dat een hoop kosten met zich meebracht, kunnen we juist nu elke extra steun in de rug gebruiken. GWA | NDSM PRINT wordt net zo’n bijzondere plek als GWA in Oost, maar daarvoor moet er nog wel wat gebeuren aan de huisvesting. Met uw bijdrage kunnen we bijvoorbeeld de verwarming en de ventilatie verbeteren, zodat het erfgoed beschermd blijft. Op die manier kunnen we de ruimte optimaal gebruiken voor workshops, cursussen en artistieke projecten. Onze dank is groot!

Ja. Want dankzij jouw steun kan GWA ook in Noord de missie blijven vervullen. Met zeefdruk-cursussen, papier maken, Arabic Type-workshops, schoolprojecten en buurt-initiatieven. Dat alles, en meer! Welkom.

Wil je zelf een bedrag kiezen en heb je alles al? En hoef je er dus niet per se iets voor terug? Kies dan voor deze optie. Onze dankbaarheid uiten we dan in gedachten: wel zo rustig.

Maak 25 euro over en ontvang een verrassingskaart in de bus. Alles wat je doet is het formulier invullen. En wachten.

Maak 50 euro over en ontvang een selectie uit The Quarantaine Series in je bus. Vul het formulier in, wij sturen het op. Easy.

Maak 100 euro over en ontvang een gezeefdrukte tas met de posters Niet Bang Zijn en Wees Lief Voor De Stad.

Maak 250 euro over en ontvang een poster met uw eigen tekst op A2 formaat hand-gezet met loden en houten letters. Vul het formulier in, en we nemen meteen contact op over de te drukken tekst.

Word sponsor van GWA voor € 500 of meer en ontvang een serie van 25 posters met uw slogan/motto/wens voor uw vrienden/familie/werknemers, en een stempel met uw logo of familiewapen. Bovendien vermelden we desgewenst uw naam op de website en in iedere nieuwsbrief. In bovenkast. Vul het formulier in en we nemen contact op!