Steun de werkplaats,
bouw mee aan NDSM PRINT!

Doneer (ook) in 2022

GWA verhuisde in het voorjaar van 2021 van de Molukkenstraat naar het NDSM terrein in Noord. Inmiddels weten we dat dat een uitstekende move is geweest! We zitten midden op de werf, omringd door creatievelingen en met meer hoge ramen dan we bij elkaar kunnen dromen. We krijgen zoveel meer aanloop dan in Oost, dat het nog niet eens gelukt is zelf de deur uit te lopen om flyers uit te delen. Die vliegen vanzelf. So far so good.

Maar. Om de locatie, die net als de rest van de kunststad uit zeecontainers bestaat, optimaal in te kunnen richten voor druk-werkzaamheden moet er nog wel heel wat gebeuren. En daar is simpelweg geld voor nodig. Met uw bijdrage kunnen we bijvoorbeeld de verwarming en de ventilatie verbeteren, zodat het erfgoed beter beschermd blijft. Op die manier kunnen we de ruimte optimaal gebruiken voor workshops, cursussen en artistieke projecten. 

Kortom: Het gaat goed, stuur geld. Dan word je onderdeel van NDSM PRINT, de nieuwe grafische ‘hub’ waar straks boekdruk, zeefdruk en misschien wel risoprint samen in een gebouw huizen…. 

Ja. Want dankzij uw steun kan GWA ook in Noord de missie blijven vervullen. Met zeefdruk-cursussen, papier maken, Arabic Type-workshops, schoolprojecten en buurt-initiatieven. Dat alles, en meer! Welkom.

Wil je zelf een bedrag kiezen en heb je alles al? En hoef je er dus niet per se iets voor terug? Kies dan voor deze optie. Onze dankbaarheid uiten we dan in gedachten: wel zo rustig.

Maak 25 euro over en ontvang een verrassingskaart in de bus. Alles wat je doet is het formulier invullen. En wachten.

Maak 50 euro over en ontvang een selectie uit The Quarantaine Series in je bus. Vul het formulier in, wij sturen het op. Easy.

Maak 100 euro over en ontvang een gezeefdrukte tas met de posters Niet Bang Zijn en Wees Lief Voor De Stad.

Maak 250 euro over en ontvang een poster met uw eigen tekst op A2 formaat hand-gezet met loden en houten letters. Vul het formulier in, en we nemen meteen contact op over de te drukken tekst.

Word sponsor van GWA voor € 500 of meer en ontvang een serie van 25 posters met uw slogan/motto/wens voor uw vrienden/familie/werknemers, en een stempel met uw logo of familiewapen. Bovendien vermelden we desgewenst uw naam op de website en in iedere nieuwsbrief. In bovenkast. Vul het formulier in en we nemen contact op!