Iedere eerste zaterdag

Drukklup
Junior

Wanneer is het?

iedere eerste zaterdag van de maand. meestal dan.

Data 2020/2021 5 sept, 3 okt, 7 nov, 12 dec…. lockdown…….? 3 april, 24 april, 5 juni en 3 juli

11.00 – 13.00 Ochtendgroep

14.00 – 16.00 Middaggroep

Wat kost het?

NIEUW:
Drukklup Jaarkaart!

11 lessen voor € 110,00

Drukklup Kwartaalkaart
3 opeenvolgende lessen voor € 40,00
Sept-Dec | Jan-Maart | April-Juli

Drukklup Halfjaarkaart
6 opeenvolgende lessen € 70

Nieuw bij Drukklup Junior?

Koop een kwartaalkaart en probeer 3 lessen uit. Niet leuk? Dan storten we het bedrag minus € 15,00 gewoon weer op je rekening terug.

Hou jij van maken, tekenen, ontwerpen en van verrassingen? Welkom bij de grafische werkplaats voor kinderen! Iedere maand komen we samen om op de drukpersen te werken, en te leren hoe etsen, linosnede, houtsnede, letterdrukken of marmeren in zijn werk gaat. Afgelopen seizoen zijn we begonnen met het maken van een krant. Doordat er een paar lessen zijn uitgevallen gaan we dit seizoen daar vrolijk mee verder. Dus: Wat staat er in een krant? Wat is nieuws, en hoe weet je of het echt is? Hoe maak je een goede ‘kop’? Samen gaan we bepalen wat er in onze Drukklup Junior krant zal komen te staan.

Let op: vanaf dit seizoen is het niet meer mogelijk voor een losse les in te schrijven. We willen graag dat je je aansluit bij de club! Dat kan met een kwartaalkaart, een halfjaarkaart of een jaarkaart. En net als in de echte wereld is een jaarkaart iets goedkoper dan een kwartaalkaart. Hiernaast (of onder, of boven) vind je de tarieven en de manier om je aan te melden.

Ochtendgroep 11h-13h:  Leeftijd 8 – 12 jaar
Middaggroep 14h-16h:  Leeftijd 8 – 12 jaar

Bij de Drukklup, de grafische werkplaats voor kinderen, leer je iedere les weer iets nieuws. Door het jaar heen werken we samen aan een groter project. Afgelopen jaar was dat bijvoorbeeld een notitieboek, en nog eerder was het een echte krant, een memoryspel of een kalender. Het leukste is het dus als je zo vaak mogelijk kan komen. Bij de Drukklup leer je droge naald etsen, letterdrukken, linosnijden, sjabloneren, ontwerpen, en natuurlijk hoe je aan de grote persen draait.

Let op: aanmelden is bij deze workshop altijd verplicht, en kan tot drie dagen voorafgaand aan de nieuwe datum.