zomer 2022

Zomer op
de werf

Wanneer is het?

18 juli- 28 aug

donderdag 10.00-16.30
vrijdag 10.00-16.30
zaterdag 10.00-16.30
zondag 12.00-16.30

GWA is normaliter open op maandag, woensdag tot en met zaterdag en eens per maand op zondag. Workshops op maat zijn altijd te boeken, en voor scholen zetten we soms op dinsdag de deur open – maar alleen bij hoge uitzondering. De open zondag valt vaak samen met de weekenden waarin de IJhallen (de grootste rommelmarkt van Europa) neerstrijkt op de werf, zodra die weer open mogen. Hou de agenda in de gaten, of schrijf je in voor de nieuwsbrief onder aan deze website. 

In de zomervakantie zijn we open van donderdag tot en met zondag. Wel is er een Summerschool Junior op 18,19,20 juli en een Summerschool Letterpress eind augustus.

Wil je gebruik maken van de werkplaats met een strippenkaart? Maak dan een afspraak door een mailtje te sturen naar contact@grafischewerkplaatsamsterdam.nl zodat we kunnen kijken welke pers op welke dag beschikbaar is. Een strippenkaart is te verkrijgen na het afronden van een volledige cursus in één techniek, zoals de letterzetcursus van 6 avonden of het vergelijkbare letterpress-weekend van twee volle dagen.