10, 11, 12 juni 2022

GWA X Poetry
International

Wanneer is het?

vrijdag 10 juni 18.00-22.00

zaterdag 11 juni 18.00-22.00

zondag 12 juni 14.30-17.00

Waar is het?

Poetry International:

LantarenVenster in Rotterdam

Er is nooit genoeg poëzie in de werkplaats: daarom gaat GWA met een drukpers op bezoek bij Poetry International! Drie dagen in de foyer van Lantaren/Venster, waar iedereen ter plekke een eigen kaart kan drukken op basis van dichtregels van de optredende dichters. De teksten zijn in lood gezet en gedrukt op de Heidelberg Degel Automaat. Gebruik ze om de dichter op te laten signeren, of maak m af met een houten letter of geometrische vorm. Welkom in Rotterdam!

Op dit moment werken we aan een serie posters met citaten van poëzie, gecombineerd met grafisch beeld. Dichter Roelof ten Napel heeft naast zijn eigen poëzie een mooie aanzet gedaan met Emily Dickinson en T.S. Eliot. Ben je zelf gepubliceerd dichter, heb je iets met grafisch beeld en lijkt het je leuk onder onze begeleiding een mooie poster te maken? Mail ons en we kijken of het klikt!

Poëzie & Inkt is een onderdeel van GWA & Inkt. Een serie projecten waarin we samenwerkingen zoeken met andere (kunst)disciplines. Meer informatie vind je op de pagina Over GWA.