Step away from the computer

Workshops voor bedrijven 

Op zoek unieke ervaring voor je bedrijf of team? Welkom bij GWA, de (typo)grafische werkplaats, gevestigd in de unieke Scheepsbouwloods op het NDSM terrein in Amsterdam Noord.  De Step Away Workshop biedt de ruimte om op een creatieve manier samen te werken in een ontspannen en inspirerende omgeving. 

Tijdens een workshop bij GWA werk je gezamenlijk aan een serie posters, gedrukt met houten letters en andere materialen. Je stapt terug in de tijd van de ambachtelijke drukkerij en werkt met inkt, papier en drukpersen waar vroeger affiches of kranten mee werden gedrukt. Iedere poster die je drukt is uniek, en aan het einde van de dag neem je een serie mee naar huis!

We denken graag met je mee over een geschikt thema: onderwerpen die aan bod komen op de werkvloer kunnen op een speelse manier verwerkt worden in het workshop-aanbod. Maar helemaal vrij werken mag natuurlijk ook. Step away from that computer, creativity will follow!

De Step Away Workshop is het hele jaar door op afspraak te boeken voor een halve dag of een hele dag.

De werkplaats gaat open om 10.00 en sluit om 16.30.

Kosten:

De prijs van een bedrijfsworkshop is afhankelijk van de groepsgrootte. Een groep bestaat uit minimaal 6 en maximaal 15 personen. GWA ontwerpt een workshop op maat en speelt in op uw specifieke branche en behoefte. Op ieder gewenst niveau. Desgewenst zorgen we voor een lunch en een afsluitende borrel.

We wijzen er op dat bedrijfsworkshops vaak aftrekbaar voor de belasting zijn. De voorwaarde die de belastingdienst stelt is dat minimaal 75% van je werknemers inschrijft op de workshop. Of ze uiteindelijk ook allemaal meedoen is niet van belang.