(Nog meer) reacties op de [TYPO]Grafische Agenda 2022

Dank voor de prachtige agenda! Heel blij mee!!

Word er helemaal vrolijk van. 😉 

De mooiste agenda die ik ooit heb gezien. Geef er ook een cadeau of hou hem lekker zelf. Ik ben hem gaan ophalen in de drukkerij en Ik was zo verliefd op die oude machines dat ik me bijna ter plekke opgaf voor een cursus.

https://grafischewerkplaatsamsterdam.nl/…/typografisch…/

Als je nou nog een leuk cadeautje zoekt voor iemand die warm wordt van ouderwetsche druktechnieken, zoekt niet verder. De grafische werkplaats Amsterdam heeft maanden gezwoegd op deze agenda. Ik heb net die van mij opgehaald en hij is beeldschoon.

 

Wanneer komt tie, de agenda ik kijk er naar uit.
Ga hem helemaal volschrijven.

Wat is de agenda prachtig geworden zeg!

Ik ben er heel blij mee.

Haast zonde om in te schrijven (maar dat ga ik wel doen).

Echt een geweldig kunstwerk, zegt het voort aan de makers en ontwerpers!

 

Ik heb de agenda ontvangen! Prachtig ! Ben er erg blij mee!

Wim heeft de agenda ontvangen. Hij vindt um prachtig!!!!!!! En ik ook trouwens.

Jammer dat ik zo ver weg woon, anders was ik vast en zeker langs gekomen.

hoe dan ook bedankt en heerlijk om een jaar lang met zo’n mooie agenda te mogen lopen!

Aan iedereen die heeft meegewerkt aan de   Typografische GWA Agenda 2022.

 

Het is al lang geleden dat ik een papieren agenda heb gekocht. Mijn interesse voor de GWA-agenda was dan ook niet bijster groot. Om verschillende redenen die er hier niet toe doen, besloot ik toch een exemplaar te kopen zonder voorstelling wat ik er mee zou gaan doen.

 

Eenmaal uitgepakt uit het mooi ontworpen inpakpapier, ben ik niet meer gestopt met het doorbladeren, steeds weer nieuwsgierig naar de volgende bladzijde.

Dit is de eerste keer dat ik een agenda volledig heb doorgebladerd voordat het kalenderjaar was begonnen.

Met andere woorden, jullie hebben er een inspirerende uitgave van gemaakt waarvoor mijn waardering en hartelijke dank.

[Typo]Grafische Agenda 2022

50.00

Oplage 250
Prijs € 50,00 (bestel hieronder)
Ontwerp en druk Rudi Oostermeijer, Alette de Roos, Imke Bogers, Maaike Bol, Joop Kaatee (omslag), Kaloe Steerneman, Edd Simons, Esther van t Klooster, Gus Moystad, Francesca Patella, Bernet Ragetli, Taghi Torabian, Jelle Verdijk, Juliette Verberne, Marleen Castelein, Merav Krone, Emma Kropman, Marieke de Wit en vele anderen
Gedrukt op de Johannisberg Stop-cilinderpers en Asbern Cilinderpers
Gebonden door Thekla Ahrens
Met dank aan The Paper Factory, De Monsterkamer, Drukkerij Jubels (snijwerk), De Raddraaier (papierhulp)

Categorie: