Step away from the computer

Workshops voor Families

Was jouw opa vroeger drukker of wil je de muren behangen met posters gemaakt door jou en je familie? GWA Grafische Werkplaats Amsterdam nodigt families om zich onder te dompelen in ambachtelijke grafische technieken in een werkplaats vol met inkt. Creëer een eigen familiewapen of zet de stamboom op een poster. Step away from the computer and be impressed! 

Let op: Deze workshop staat niet gelijk aan een ‘normale’ cursus van meerdere avonden. Het is daarom niet mogelijk om na deze dag een strippenkaart aan te schaffen.  Als je graag gebruik wilt maken van een strippenkaart, schrijf je dan in voor een cursus op deze pagina.

Een familieworkshop is het hele jaar door op afspraak te boeken, voor een halve dag of een hele dag.

GWA is open op maandag en woensdag t/m zaterdag, van 10.00 tot 16.30.
Op zondag op afspraak!

 

Kosten:

De prijs van een Step Away Workshop is afhankelijk van de groepsgrootte. Een groep bestaat uit minimaal 6 en maximaal 15 personen. GWA ontwerpt een workshop op maat en speelt in op de behoeftes van de familie. Op ieder gewenst niveau, voor alle leeftijden! Om zelf een pers te kunnen bedienen dienen kinderen minimaal acht jaar te zijn, onder begeleiding van een volwassene.