Klein drukwerk

Geboortekaartjes,
visitekaartjes, en meer

Werkplaats, geen drukkerij

GWA is vooral een werkplaats. Het drukwerk dat hier gedrukt wordt, wordt bij voorkeur door jou zelf bedacht, vormgegeven en gedrukt. Geboortekaartjes, trouwkaarten, rouwkaarten, visitekaartjes, uitnodigingen, gedichten… wij hebben de expertise, het materiaal en de machines om mooi, ambachtelijk, nostalgisch ogend drukwerk te maken. Uniek en persoonlijk. Door zelf betrokken te zijn bij het maakproces, wordt het product vanzelf extra waardevol.

Mogelijkheden

GWA is in het bezit van tientallen zetkasten met loden en houten letters in verschillende corpsgrootte. Daarnaast beschikken we over een polymeermachine, waarmee een digitaal ontwerp kan worden omgezet in een drukplaat of stempel. Een mooie combinatie van eigen(tijds) design en ambachtelijke drukkunst. Wil je zelf drukken, dan kun je gebruik maken van de handdegel. Wil je het liever laten doen, omdat de oplage bijvoorbeeld groter is dan 100 of je geen tijd hebt, dan zetten we de Heidelberger Degel Automaat in.

Je volgt een cursus of weekendworkshop, waarna je zelfstandig in de werkplaats aan de slag kunt met een strippenkaart. Steeds onder begeleiding waar dat nodig is, dat spreekt voor zich.
Mochten de omstandigheden zich voordoen dat een workshop volgen niet (meer) mogelijk is omdat de tijd dringt, dan verzinnen we daar ook wel weer wat op. Flexibiliteit is onze middelste naam. Geen ontwerp? GWA heeft een netwerk aan ontwerpers die je verder kunnen helpen.

Neem contact met ons op voor het ideale traject!

Romantisch drukken

Druk samen je trouwkaart

Trouwen doe je, als het allemaal een beetje wil, maar één keer in je leven. De uitnodiging voor al je vrienden en familie mag dus best een bijzondere zijn. Wat is er mooier dan samen aan de drukpers te staan, om elke kaart met liefde af te drukken?