Zelf aan de slag

De werkplaats
gebruiken

Wanneer is het?

GWA is open van woensdag tot en met zaterdag, van 10.00 tot 16.30. Maak altijd een afspraak als je wil komen werken, zodat je er zeker van bent dat het juiste materiaal en eventuele begeleiding beschikbaar is.
GWA is gesloten tijdens schoolvakanties.

Na het volgen van een volledige cursus is het mogelijk zelfstandig in de werkplaats te komen werken. Dat kan per los dagdeel, of door middel van een strippenkaart. Wanneer je aan de slag wil met een techniek waar je nog extra begeleiding bij nodig hebt, stempelen we een extra dagdeel af op je kaart. Je wordt geacht de regels van de werkplaats te kennen en met respect om te gaan met de materialen. De mores van GWA zijn gebaseerd op het motto ‘met zorg en beleid’. Ga zorgvuldig om met het grafisch erfgoed, en help elkaar waar mogelijk. Op die manier ontstaan kruisbestuivingen die zeer waardevol kunnen uitpakken.

Strippenkaart Groot:
10 strippen van 4 uur € 210,00

Strippenkaart Klein:
5 strippen van 4 uur € 125,00

Losse strip: € 50,00 per 4 uur.

In een strippenkaart zit inkt, schoonmaakmiddel, schoonmaakdoekjes, koffie en thee inbegrepen.

Papier is, voor zover op voorraad, over te nemen. Bij grote oplages en dito inktgebruik rekenen we een kleine inkttoeslag.

Polymeerplaten: € 22,50 per A5*, € 45,00 per A4. Dat is inclusief printen, film, blackmaker. Stempelpolymeer: idem, exclusief rubber en clichetape.

*Het minimum formaat van polymeerplaat dat je kunt afnemen is A5.