GWA | NDSM Print

In de zomer van 2020 opende GWA in Amsterdam Noord  GWA | NDSM PRINT: in eerste instantie een tweede locatie naast de oorspronkelijke werkplaats in Oost. In april 2021 verhuisde de rest van de werkplaats ook naar Noord, en nu is de NDSM werf ons nieuwe huis! Daarmee vonden we de gedroomde industriële locatie voor onze cursussen. Ruim, ruig, en omringd door creativiteit. Welkom op de werf!

De werkplaats is open op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Iedere vrijdag aan het einde van de middag kun je binnenlopen met ideeën voor drukprojecten. We denken graag met je mee!

Welkom bij NDSM PRINT!

Kunststad

Speciaal voor (buurt)bewoners van de Kunststad: heb je ideeën voor posters? Wil je graag samenwerken? Loop binnen, wij denken graag met je mee!
Elke vrijdag van 16.00 – 17.00

Adres

NDSM plein 27
1033 WC Amsterdam

Contact

06 2033 8881

contact@grafischewerkplaatsamsterdam.nl 

Ruimte

NDSM PRINT is ontstaan vanuit het verlangen meer ruimte en zichtbaarheid te creëren voor GWA. Sinds 2004 huisde de stichting in een kleine werkplaats aan de Molukkenstraat, waar het al snel boordevol kwam te staan met letters, persen en andere materialen. In de nieuwe ruimte kunnen we ons zo nodig houden aan de anderhalve meter regel, en bovendien geeft het ons nieuwe inspiratie van een totaal nieuwe omgeving.

Momenteel (2022) werken we aan een plan voor House of Print: in samenwerking met zeefdruk-bedrijf de Superette willen we een bedrijfspand bouwen in de loods, met ruimte voor productie en educatie.